12 Ocak 2013 Cumartesi

Mustela

Mustela Ürünleri  

Mustela Anne Bebek ürünleri
Mustela  Anne ve Bebek ürünleri  çok köklü bir Fransız firmasının ürünleri olup, tüm dünyada en çok tercih edilen anne bebek ürünleri olma özelliği taşımaktadır.

Ülkemizde de uzun yıllardır satışta olan Mustela ürünleri kullanan annelerce yapılan yorum ve önerilerden sürekli tam not almayı başarmıştır.

Özellikle Atopik ciltler, hassas ciltler ve pişik kremi konusunda tercih edilen mustela ürünleri Türk Pediatri uzmanları tarafından da sıklıkla reçete edilmekte ve bebeklerimizin cilt ve genel sağlıkları için kullanılmaktadır.

Aynı şekilde Mustela Anne ürünleri de  genelde Jinekologlar ve dermatoloji uzmanları tarafından anne sağlığı ve anne cildinin korunması amacı ile önerilmektedir.

Her iki grup ürün de sadece Mustela Bayii Ezaneler  ve www.dermoeczanem.com gibi  internet eczanesi  sitelerinde satılmaktadır.

En çok tercih edilen Mustela ürünlerinden bir kaçı şu şekilde sıralanabilir.

Mustela Dermocleansing Saç ve Vücut Şampuanı  




 Mustela Dermo cleansing Yıkama Jeli 

Annelerin bebekleri için en çok tercih ettiği Mustela ürünlerinden birisidir. 500 ml ekonomik boyu ve bebeğin cildini tahriş etmeden , kurutmadan temizlemesi sayesinde çok beğenilmekte ve olumlu yorum almaktadır.


Beğenilen diğer ürünler ise Pişik kremi, şampuanlari güneş kremleri,  çatlak kremi, Mustela Stretch Marks Double  action ve intensive açtion, Nursing comfort gibi ürünlerdir. Mustela Masaj Yağı da çok tercih edilen ve beğenilen ürünlerden birisidir.

Mustela ürünleri suni parfüm ve paraben içermezler. Bu sayede en hassas bebek ve anne cildi için dahi uygun ürünlerdir. Bebek bakımı ve emzirme desteği konusunda da son derece güvenilir ürünlerdir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder