28 Mart 2013 Perşembe

Afye Pek


Afye Pek 60 kapsül


Afye Pek
Afye Pek


Afye Pek İçindekiler: 152 mg Günlük, 76 mg Zencefil, 76 mg Sinameki, 38 mg Mersin, 38 mg Yoğurtotu. %100 bitkisel kapsül kullanılmıştır, hayvansal jelatin içermez.

Ambalaj: Miktar 500 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun şişelerde.

Kullanım Önerisi: Kullanım Önerisi Yetişkinler için günde 3 kez aç karnına 1 kapsül alınması tavsiye edilir.
Uyarılar: Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.


İçeriği Hakkında Genel Bilgiler:

Dünyada sadece ülkemizde doğal olarak yetişen sığla ağacı yaklaşık 65 milyon yıl öncesinden günümüze kalan bir bitkidir. Bu ağaçtan elde edilen ve günlük adı verilen reçine endüstride önemli bir fiksatif olmasının yanı sıra geçmişte de yaygın kullanımı olan doğal bir üründür.


Afye Pek Yararları :

-Periferde, özellikle de anal bölge civarındaki kan akımını arttırır.
-Anal bölgedeki kaslarda gevşemeye neden olur.
-Yara dokusunu rejenere edici özelliği ile yaraların iyileşmesine destek olur.
-Lenfatik sistemi destekler



Periferik Kan Akımında Artış:

Termojenik etki ile vücudun iç ısısını arttırarak ve kapiller kan akımını düzenleyerek tüm organlara giden kan akımında artışa neden olabilmektedir. Bu etki ile özellikle hemoroidte ortaya çıkan toplar damar tıkanıklığı gibi durumlarda meydana gelen bölgesel beslenme yetersizliğine destek sağlayabilir. Hemoroid bölgesinde kanlanmanın artması, hemoroidin tormboze olmasını ve ilerlemesini engellemeye yardımcı olabilir.



Makat Bölgesindeki Kaslarda Gevşeme

İçerisinde yoğun olarak bulunan iyonlardan birçoğu düz kaslar üzerinde rahatlatıcı ve gevşetici etki gösterebilir. Kas gevşetici etki sayesinde hemoroitte meydana gelen ve kişinin duyduğu ağrıya katkıda bulunan makat bölge kasılmasını azaltabilir. Bu etki kullanım süresince devam eder, kalıcı değildir ve bu şekilde barsak tembelliği gibi bir durumla karşılaşılmaz.



Yara İyileşmesini Destekleyici

Karışımda bulunan çok sayıda madde gerek lokal gerekse sistemik etki ile yara rejenerasyonuna katkı sağlayabilmektedir. Bu sayede hemoroit bölgesinde meydana gelen değişikliğin geriye dönmesine yardımcı olabilmektedir. Benzer amaçlı bir çok ürünün aksine hemoroidin tekrarlamaması adına kalıcı fayda sağlanabilmektedir.



Lenfatik Sistemi Destekleyici

Hareketsiz günlük yaşam tarzının olumsuz etkilerinden birisi de lenfatik sistem faaliyetlerinin yetersizleşmesidir. Hemoroid oluşan bölgede de ortaya çıkabilen bu durum hemoroidin ilerlemesine neden olabilmektedir. Lenf drenajını fizyolojik düzeye getirerek hemoroidli damarın tıkanıklığının ve tekrar tıkanmasının engellenmesine destek olabilir. 
Gıda takviyesi olarak kullanılır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder