28 Mart 2013 Perşembe

Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel


Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel


Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel
Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel



Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel, Selülit tedavisi amaçlı güçlü etken madde kompleksi sayesinde hoş bir ısıtma etkisi ile cilt görünümünün düzeltilmesine yardımcı olurken, kokusu ile tazelik ve ferahlık hissi verir. 
Formülasyonundaki Kafein ve Carnitin, güçlü bir lipolitik etkiye sahip olup yağların yakılmasına yardımcı olurlar. 
KRAUTERHOF Anti Selülit Jel’in  sonucu hissedilen thermo etikisi (ısıtıcı etkisi) aktif kompleks ile birlikte yağ çözücü mekanizmaları destekler ve güçlendirir.Vücut bakımı da yaparak nemlendirme özelliği ile cildiniz nemsiz kalmaz. 
Daha fazla verimlilik elde etmek için, KRAUTERHOF ürünleri arasından Anti Selülit Jel’i kullanırken bol spor yapmanın (özellikle yüzme ve bisiklete binme gibi), bol su içmenin, kafeinli içeceklerden uzak durmanın yararlarını unutmamak gerekir.4 hafta sonunda etkisi gözle görülür halde olur.
Kafein ağızdan alındığında selülit oluşumunu hızlandıran, haricen sürüldüğünde selülitlerin azaltılmasına yardımcı olan bir etken maddedir.
  
Kullanım Şekli:

Her gün akşam istenilen cilt bölümlerine sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Uygulama esnasında 15-30 dakika arasında değişen bir ısınma etkisi görülecektir. Bu ısınma etkisi, etken maddelerin aktivasyonundan kaynaklanmaktadır, cilt tipine ve uygulama dozuna göre değişebilir. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır.


İÇERİĞİ:

AQUA,GLYCERİN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DIMETHICONE, CARNITINE, CAFFEINE, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OlL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLYL BUTYL ETHER, ALCOHOL DENAT, CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, TRIDECTH-10, PHENOXYETHANOL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder