19 Şubat 2013 Salı

Mustela Şampuan


Mustela Baby Shampoo Bebek Şampuanı 

Mustela Şampuan
Mustela Bebek Şampuanı

 Mustela Baby Shampoo bebek şampuanı

* Bebek ve çocuklar için günlük kullanıma uygundur. 
* Doğal papatya ekstresi ile son derece yumuşak bir baza sahiptir.
* Kolaylıkla durulanır. Cildin pH'ı ile uyumludur.
* Saçları yumuşatır, gözleri yakmaz. 
Bebeğinizin cilt sağlığı için uygundur. Paraben ve zararlı parfüm ya da koruyucu içermez.



MustelaBaby Shampoo Bebek Şampuanı 200ml


Özellikleri:Buğday, papatya, hindistancevizi yağı içeren bitkisel formülasyonu sayesinde bebeğinizin saçlarını yumuşak bir biçimde temizler.Bebeğinizin saç derisine ve saçlarını çevreleyen koruyucu tabakaya zarar vermez.Nötr pH yapısıyla bebeğinizin saç derisine, cildine ve gözlerine zarar vermez. Gözleri yakmayan özelliktedir. 

Hindistancevizi yağı içeren formülü ile saçların daha kolay taranmasına, yumuşak ve parlak olmasına yardımcı olur.Bebeğinizin cildinin Mustela'ya özgü "temiz bebek kokusu"nu bırakır.Alerjik reaksiyon riskini minimuma indirmek üzere hipoalerjenik olarak üretilmiştir

Uygulanması:

Bebeğinizin saçını ılık su ile ıslatınız.Küçük bir miktar şampuanı ıslak saça uygulayınız.Yumuşak bir biçimde masaj yapınız ve dikkatlice durulayınız.Daha sonra yumuşak hareketlerle bebeğinizin saçını kurulayınız.Bebeğinizin saçlarının temiz ve bakımlı olması için, sık kullanıma uygun ve gözleri yakmayan ürünlerle her gün yıkamanız önerilir.

Özellik:

* Bebek ve çocuklar için günlük kullanıma uygundur.
* Doğal papatya ekstresi ile son derece yumuşak bir baza sahiptir.
* Kolaylıkla durulanır. Cildin pH'ı ile uyumludur.
* Saçları yumuşatır, gözleri yakmaz.

 

Kullanım Şekli:


Islak saça köpürterek uygulanır ve sonrasında nazikçe durulanır. Her gün kullanım için uygundur. 

İçerik:

Aqua(Water), Coco-Glucoside, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Sodıum Lauroamphoacetate, Cıtrıc Acıd, PEG-150 Dıstearate, Sodıum Chloride, Glyceryl Caprylate, Parfum (Fragrance), Tetrasodıum Glutamate Dıacetate, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Sorbıc Acıd, Chamomılla Recutıta (Matrıcarıa) Flower Extract, Sodıum Hydroxıde.


Kaynak:  

Mustela Post Partum Body


Mustela Post Partum Body Resturating Doğum Sonrası Sıkılaştırıcı 

Mustela Post Partum Vücut Sıkılaştırıcı krem

Markanın anne adayları için geliştirmiş olduğu ürünlerden biri de Mustela Post Partum Body Resturating Gel vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcıdır. 

Mustela Post Partum Body Resturating Gel vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcı bileşiminde rol oynayan etken maddeler sırası ile elastoregulator, lupeol, klorofisya özütü, centella asiatica, bitki özlü ekstreler bileşimi ve sophora japonicadır. 





Mustela Post Partum Body Resturating Gel Sıkılaştırıcı 


    Bayanların yaşam süreçlerinde yaşadıkları iz bırakan olayların başında hamilelik süreçleri gelmektedir. Zira bu süreçte en çok arzuladıkları ve bir ömür boyu beraber olmayı arzuladıkları  bebeklerine kavuşmaktadırlar. Bununla beraber bu süreç beraberinde anne adayının cildinde kalıcı ve ya geçici değişimlere vesile olabilmektedir. Bunun en önemli nedeni ise anne adayının hormon dengesinde yaşanan değişimlerdir. Sonuç olarak değişen hormon dengesi, alınan kilolar ve hamilelik sonrası bu kiloların verilmesi gibi sebepler sonucu cilt elastikiyetini ve sıkılığını kaybedebilmektedir.

    Oysa çeşitli yardımcı ürünlerden bu süreç boyunca faydalanmak anne cildini dengede tutarak söz konusu olumsuzlukları en asgari seviyede yaşamasına yardımcı olabilmektedir. Özellikle sadece anne ve bebek cildi üzerinde üretim sağlayan Mustela markasının ürünleri bu konuda oldukça yardımcı ürünlerdir. Zira Mustela markası sahip olduğu bilgi ve birikimin yanı sıra gelişmiş laboratuarları ile her gün kendini geliştiren bir markadır.
    Markanın anne adayları için geliştirmiş olduğu ürünlerden biri de Mustela Post Partum Body Resturating Gel vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcıdır. Mustela Post Partum Body Resturating Gel vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcı bileşiminde rol oynayan etken maddeler sırası ile elastoregulator, lupeol, klorofisya özütü, centella asiatica, bitki özlü ekstreler bileşimi ve sophora japonicadır.

     Doku yenileyici özelliğe sahip olan ürün cildin gevşemesine izin vermemekle birlikte hamilelik sürecinde annenin cildinde depolanan yağı düzenlemeye yardımcı olur. Uygulanmasını müteakip cilde canlılık ve dirilik hissi veren Mustela Post Partum Body Resturating Gelvücut şekillendirici  ve sıkılaştırıcı alkol, kafein, paraben gibi zarar teşkil edici maddeleri içermemekle beraber emzirme döneminde kullanıma da uygundur. Ayrıca alerjik reaksiyonlara karşı hipoalerjik olarak üretilmiştir.

     Mustela Post Partum Body Resturating Gel vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcı jel pompa şeklindeki ağız kısmı  ile kolay kullanım imkanı sağlamaktadır. İstenilen bölgeye püskürtmek sureti ile uygulanır. 

Kaynak :