29 Mart 2013 Cuma

Triderma RefinaPore Anti-Age Serum



Triderma RefinaPore Anti-Age Serum 28gr


 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum
 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum

 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum Yaşlanma ile birlikte özeneklerin görünümünün belirginleştiği dönemde kullanılabilen bir üründür. Bu krem kıvamındaki serum çok özel içeriği ile ciltte  gözeneklerin görünümünü dengelemekten çok daha fazlasını gerçekleştirir. gün boyunca aşırı yağlanmayı kontrol ederek daha pürüssüz bir cilt oluşturmayı sağlar. Cildinizi yumuşatır ve arındırır. yaşlanma ile birlikte cildinde düzensiz yağlanma gözeneklerde birikim ve genişleme yaşayan ve aynı zamanda anti-aging bir ürün kullanmaya ihtiyacı olan kişilerin kullanması için tavsiye edilir.

Ürün içeriği:

Saf aloe cildi rahatlatır, sakinleştir ve korur.
Ciltten aşırı yağ emer ve gözeneklerin dengelenmesini sağlar.
Hassas ciltlerde dahil tüm ciltler için güvenlidir.
Komeojenik madde içermez.


Kullanım Şekli:

Cilt temizliğinden sonra tüm yüze yada ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanır. Tek başına yada makyajdan önce kullanılır. günde iki kes kullanım gözeneklerin temizlenmesine ve cilt yapısının güçlenmesine yardımcı olarak daha yumuşak bir cilt sağlar. Harici kullanım için uygundur. Göz ile temas ettirmeyiniz.


Kaynak :  http://www.dermoeczanem.com/triderma-refinapore-anti-age-serum-28gr   online satış sitesi. www.dermoeczanem.com 'dur.

28 Mart 2013 Perşembe

Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi


Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi 62gr




Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi
Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi
Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi Özellikleri:

Triderma Itch-E-Skin Relief Yüz ve Vücut Kremi Kuru ve hassas cilde ekstra rahatlama sağlar. Kızarıklık yanma ve batma hissini azaltmaya yardımcıdır. Kuru hassas cilde sahip olan ve cildinde kızarıklık kaşıntı yanma gibi şikayetler yaşayan egzama benzeri şikayetleri olan hassas ciltlere önerilir. Kimyasallar, deterjanlar ve ya aşırı el yıkama ile oluşmuş cilt irritasyonları yaşayan kişilere de önerilir. Çoçuklarında kullanması uygundur. Harici kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyin.



• Sertifikalı AP4 Saf Organik Aloe cildi rahatlatır, sakinleştirir ve korur.
• Üre, doğal nemlendirici etkisi ile kuru kaşıntılı cildi rahatlatmaya yardımcıdır.
• Yulaf Proteini cildi besler ve korur.
• Vitamin A ve E antioksidan özelliği ile serbest radikal hasarını engellemeye yardımcı olur.
• Provitamin B5 cildi rahatlatır ve nemlendirir.
• Yağsız ve parfümsüzdür.
• Kortizon ve paraben içermez.


Kullanım Şekli :

İhtiyaç duyulan bölgelere günde en az 2 defa uygulanır. Daha hızlı sonuç alabilmek için sık kullanılabilir.




Triderma Dry Foot Repair Ayak Bakım Kremi


Triderma Dry Foot Repair Ayak Bakım Kremi 62gr



Triderma Dry Foot Repair
Triderma Dry Foot Repair 
Triderma Dry Foot Repair Ayak Bakım Kremi Ekstra yoğun nemlendiriciler ile kuru, çatlamış ayaklara bakım yapar. Bu krem nemi direkt olarak ihtiyaç duyulan bölgeye taşıyarak ayak çatlaklarının azalmasına yardımcı olur ve ayakları korur. Kuru, çatlamış ayaklara, ayaklarındaki kaşıntıdan şikayetçi olanlara, zayıf dolaşımdan dolayı ayaklarında kuruluk ve hassasiyet sorunları yaşayan kişilere önerilir. Ayak bakımına önem veren kişilere de günlük bakım olarak tavsiye edilir. Ekstra yoğun nemlendiriciler ile kuru, çatlamış ayaklara bakım yapar. Bu krem nemi direkt olarak ihtiyaç duyulan bölgeye taşıyarak ayak çatlaklarının azalmasına yardımcı olur ve ayakları korur.



Özellikleri :

Sertifikalı AP4 Saf Organik Aloe cildi rahatlatır, sakinleştirir ve korur.
Üre doğal nemlendiricidir, kuru cildi rahatlatır.
Kolloidal Yulafı, rahatlatıcı etkisi ile cilt onarımına yardımcı olur, kaşıntıyı azaltır.
Laktik Asit, kuru,çatlamış cildi yumuşatır.
Karite Yağı, cildi yumuşatıcı ve besleyicidir.
Vitamin E cildi korur.
Provitamin B5 cilde nem sağlar.
Kortizon veya paraben içermez. 
Bol miktarda günde 1-2 kez ya da ihtiyaç duyulan sıklıkta uygulanır
Yağsızdır.


Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel


Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel


Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel
Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel



Krauterhof Anti-Cellulite Jel Selülit Karşıtı Jel, Selülit tedavisi amaçlı güçlü etken madde kompleksi sayesinde hoş bir ısıtma etkisi ile cilt görünümünün düzeltilmesine yardımcı olurken, kokusu ile tazelik ve ferahlık hissi verir. 
Formülasyonundaki Kafein ve Carnitin, güçlü bir lipolitik etkiye sahip olup yağların yakılmasına yardımcı olurlar. 
KRAUTERHOF Anti Selülit Jel’in  sonucu hissedilen thermo etikisi (ısıtıcı etkisi) aktif kompleks ile birlikte yağ çözücü mekanizmaları destekler ve güçlendirir.Vücut bakımı da yaparak nemlendirme özelliği ile cildiniz nemsiz kalmaz. 
Daha fazla verimlilik elde etmek için, KRAUTERHOF ürünleri arasından Anti Selülit Jel’i kullanırken bol spor yapmanın (özellikle yüzme ve bisiklete binme gibi), bol su içmenin, kafeinli içeceklerden uzak durmanın yararlarını unutmamak gerekir.4 hafta sonunda etkisi gözle görülür halde olur.
Kafein ağızdan alındığında selülit oluşumunu hızlandıran, haricen sürüldüğünde selülitlerin azaltılmasına yardımcı olan bir etken maddedir.
  
Kullanım Şekli:

Her gün akşam istenilen cilt bölümlerine sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Uygulama esnasında 15-30 dakika arasında değişen bir ısınma etkisi görülecektir. Bu ısınma etkisi, etken maddelerin aktivasyonundan kaynaklanmaktadır, cilt tipine ve uygulama dozuna göre değişebilir. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır.


İÇERİĞİ:

AQUA,GLYCERİN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DIMETHICONE, CARNITINE, CAFFEINE, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OlL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLYL BUTYL ETHER, ALCOHOL DENAT, CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, TRIDECTH-10, PHENOXYETHANOL

Afye Pek


Afye Pek 60 kapsül


Afye Pek
Afye Pek


Afye Pek İçindekiler: 152 mg Günlük, 76 mg Zencefil, 76 mg Sinameki, 38 mg Mersin, 38 mg Yoğurtotu. %100 bitkisel kapsül kullanılmıştır, hayvansal jelatin içermez.

Ambalaj: Miktar 500 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun şişelerde.

Kullanım Önerisi: Kullanım Önerisi Yetişkinler için günde 3 kez aç karnına 1 kapsül alınması tavsiye edilir.
Uyarılar: Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.


İçeriği Hakkında Genel Bilgiler:

Dünyada sadece ülkemizde doğal olarak yetişen sığla ağacı yaklaşık 65 milyon yıl öncesinden günümüze kalan bir bitkidir. Bu ağaçtan elde edilen ve günlük adı verilen reçine endüstride önemli bir fiksatif olmasının yanı sıra geçmişte de yaygın kullanımı olan doğal bir üründür.


Afye Pek Yararları :

-Periferde, özellikle de anal bölge civarındaki kan akımını arttırır.
-Anal bölgedeki kaslarda gevşemeye neden olur.
-Yara dokusunu rejenere edici özelliği ile yaraların iyileşmesine destek olur.
-Lenfatik sistemi destekler



Periferik Kan Akımında Artış:

Termojenik etki ile vücudun iç ısısını arttırarak ve kapiller kan akımını düzenleyerek tüm organlara giden kan akımında artışa neden olabilmektedir. Bu etki ile özellikle hemoroidte ortaya çıkan toplar damar tıkanıklığı gibi durumlarda meydana gelen bölgesel beslenme yetersizliğine destek sağlayabilir. Hemoroid bölgesinde kanlanmanın artması, hemoroidin tormboze olmasını ve ilerlemesini engellemeye yardımcı olabilir.



Makat Bölgesindeki Kaslarda Gevşeme

İçerisinde yoğun olarak bulunan iyonlardan birçoğu düz kaslar üzerinde rahatlatıcı ve gevşetici etki gösterebilir. Kas gevşetici etki sayesinde hemoroitte meydana gelen ve kişinin duyduğu ağrıya katkıda bulunan makat bölge kasılmasını azaltabilir. Bu etki kullanım süresince devam eder, kalıcı değildir ve bu şekilde barsak tembelliği gibi bir durumla karşılaşılmaz.



Yara İyileşmesini Destekleyici

Karışımda bulunan çok sayıda madde gerek lokal gerekse sistemik etki ile yara rejenerasyonuna katkı sağlayabilmektedir. Bu sayede hemoroit bölgesinde meydana gelen değişikliğin geriye dönmesine yardımcı olabilmektedir. Benzer amaçlı bir çok ürünün aksine hemoroidin tekrarlamaması adına kalıcı fayda sağlanabilmektedir.



Lenfatik Sistemi Destekleyici

Hareketsiz günlük yaşam tarzının olumsuz etkilerinden birisi de lenfatik sistem faaliyetlerinin yetersizleşmesidir. Hemoroid oluşan bölgede de ortaya çıkabilen bu durum hemoroidin ilerlemesine neden olabilmektedir. Lenf drenajını fizyolojik düzeye getirerek hemoroidli damarın tıkanıklığının ve tekrar tıkanmasının engellenmesine destek olabilir. 
Gıda takviyesi olarak kullanılır.



Afye Royal Jelly


Afye Royal Jelly Arı Sütü 60 kapsül


Afye Royal Jelly
Afye Royal Jelly

Afye Royal Jelly İçindekiler: 430 mg Liyofilize Arı Sütü.

Ambalaj : Miktar 550 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun HDPE şişelerde.

Uyarılar : Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Kullanım Önerisi: Günde 2 kez 1 kapsül alınması önerilir.


Arı sütü, 6-12 günlük işçi arıların çene altı ve boyun bölgesi bezlerinde salgılanan,  besin değeri ve biyolojik aktivitesi çok yüksek bir üründür.Bu nedenle arı sütünün, yüzyılllardır kısırlığın tedavisinde faydalı olduğuna inanılmıştır.Hayatı boyunca arı sütü ile beslenen arılar 3-4 yıl, bal ve polen ile beslenen işçi arılar ise sadece 5-6 hafta yaşayabilirler. Bu farklılığın arı sütünden kaynaklandığına inanılmaktadır. Bu düşünce arı sütünün zindelik, enfeksiyonlara karşı direnç, anti-aging gibi amaçlarla da kullanımına neden olmuştur. Başta Japonya ve Avustralya olmak üzere, yapılan pek çok bilimsel çalışmada da içerisindeki fenolik bileşiklerin antioksidan, iltihap giderici, mikrop öldürücü ve ülser önleyici etkileri gösterilmiştir. Günde 2 kez 1 kapsül alınması önerilir.Arı sütü son derece değerli bir besin maddesi olmasına rağmen ışık ve sıcaklıktan çok çabuk etkilenerek bozulmakta, bu nedenle karanlık ortamda ve buzdolabında saklanması gerekmektedir. Bu olumsuz özelliği ortadan kaldırmak üzere sizlere toz haline getirilmiş arı sütünü kapsül içerisinde sunuyoruz. Toz arı sütü normal oda sıcaklığında ve uzun süre bozulmadan etkinliğini devam ettirmektedir.



Afye Senna


Afye Senna 150 Kapsül

Afye Senna
Afye Senna 


Afye Senna İçindekiler:

Biberiye, rezene, mersin, ısırgan, oğul otu, çörek otu, sinameki, karabaş otu, karahalile.100 de 100 bitkisel kapsül kullanılmıştır, jelatin içermez. 

İmmün sistemini güçlendirici etkiye sahiptir. Gıda takviyesi olarak günde 3 kez aç karnına 1 kapsül alınması ve haftada bir gün ara verilmesi önerilir.
Mide sorunu yaşarsanız yemeklerle birlikte alınması önerilir. Hekiminizin verdiği diğer ilaçlar bırakılmamalıdır.
Ambalaj: 

Miktar 600 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun HDPE şişelerde.

Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 3 kez aç karnına 2 kapsül alınması tavsiye edilir.

Uyarılar: Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Etkileri: Hücre yenileyici özelliği vardır. 

Kanserli hücreleri öldürüp, sağlam hücrelere zarar vermediği gözlemlenmiştir. 

En güçlü antioksidanların başında gelir. 

Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.


27 Mart 2013 Çarşamba

Afye Optima 150 kapsül


Afye Optima 150 kapsül

afye
Afye Optima 

Afye Optima Etkileri:

- Periferde insülin idrencini düşürür ve uygulanan insülin dozunu azaltmaya yardımcı olur.
- Dokuların glikoze olmalarını engelleyerek, diyabetin kronik komplikasyonların gelişimini önler.
- HbA1C düzeylerini düşürür.
- Kan şekeri oynamalarını azaltarak açlık krizlerinin gelişimini azaltır.
- Karaciğer enzimlerini düşürür ( eğer yükselmişse.)
- Kan yağlarıın normal düzeylere inmesine yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:

- Tip 2 diyabet hastalarında 2*1 aç karnına kullanmaları önerilir.
- HbA1C düzeyi 10 ve üzeri olanlarda 3*1 kullanmaları önerilir.

Uyarıları:

- Bazı hastalarda uykusuzluk yapabilir, bu nedenle son doz akşam yemeğinden önce alınmalıdır.
- HbA1C düzeyleri 3 ayda bir kontrol edilerek hastanın fayda görüp görmediği takip edilmeli, normal değerlere ulaşıldığında kullanıma son verilebilir.
- Gebelerde kullanılması önerilmez.

Kaynak :

afye çörek otu


Afye Çörek Otu 600mg 60 kapsül


afye çörek otu
Afye çörek otu


Afye Çörek Otu İçeriği: 480 mg Çörekotu Bitkisi. 

Kullanım Tavsiyesi: Günde 1 kez 1-2 kapsül alınması önerilmektedir. Gıda takviyesi olarak kullanılır.

Ambalaj: Miktar 550 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun HDPE şişelerde.

Uyarılar: Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.



-Karaciğer için bugüne kadar en çok tavsiye edilen bitkidir.
-Antiviral, antibakteriyal, antikanserojen etkileri tespit edilmiştir.
- Özellikle yağlı yiyeceklerin sindirimini kolaylaştırır.
- Hafif diüretik etkisi vardır. Diüretik etkisi 1 hafta kullanımdan sonra ortaya çıkar.


Kullanım Tavsiyeleri:

- Genel amaçlı kullanılmalıdır.
- Karaciğerin daha sağlıklı olması amacıyla hergün sabahları 1 kapsül alınması önerilir.
- Tüm hastalıklarda destek amacıyla 2*1 kullanımı önerilir.


Uyarılar:

- Hipertansiyon şikayeti olanlarda kullanılmaya başladıktan sonraki 1 hafta süresince tansiyonda hafif artış ve başağrısı görülebilir. Geçicidir.Gebelerde kullanılması önerilmez.


Uriage Bariederm Fissures and Cracks


Uriage Bariederm Fissures & Cracks 40gr



Uriage Bariederm Fissures & Cracks
Uriage Bariederm Fissures and Cracks

Uriage Bariederm Fissures and Cracks deriniz Kuruyup Çatladığında; Çevresel etmenler (güneş, soğuk, sıcak, rüzgâr, tahriş edici maddeler vb) ve ya kişisel (spor, emzirme, şeker hastalığı vb) faktörlerin ciltte oluşturduğu kuruma ve  çatlama gibi bulguları gidermeye yardımcı olmaktadır. Hasarlı cildinizi onarır, cildinizin yumuşak olmasını sağlar. Kuruluğunu giderir. Özellikle el, dirsek, diz, topuk, ayak ve meme başında kullanım için oldukça ideal bir üründür.
Sık sık yıkama, temizlik malzemeleri, hava koşulları gibi birçok dış faktör cildinizin özellikle el, ayak ve topuklarınızın kuruyup çatlamasına, hatta sertleşmesine neden olabilir. Bariederm Fissures & Cracks benzersiz içeriği ve dokusu ile cildinizin tahriş olmuş, çatlamış, yarılmış ve sertleşmiş bölgelerinin iyileşmesine yardımcı olmaktadır.


Kullanımı:

Ürünü tahriş olmuş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Eşit miktarda ürün uygulaması yapmaya özen gösteriniz. Emzirme dönemindeki annelerin kullanması da uygundur.


Uriage Creme Lavante Cleansing Cream


Uriage Creme Lavante Cleansing Cream 500ml


Uriage Creme Lavante Cleansing Cream
Uriage Creme Lavante Cleansing Cream
Hassas Ciltler için Temizleme Kremi :

Uriage Creme Lavante Cleansing Cream  Bebek-Yetişkin Kullanabilir.
Cildi besler ve zarar vermeden derinlemesine temizler.
Sabun ve paraben içermez
Hassas ciltler için temizleme kremidir.
Creme Lavante Cleansing Cream nemlendiricili zengin içeriğiyle cildinizi zarar vermeden temizler. 
Hidrolipidik film tabakasını korur.
Fizyolojik ph dadır (ph:6) Bebekler,çocuklar da güvenle kullanılır.
Yetişkinler içinde kullanımı uygundur.
Yüz ve vücut için kullanılabilir.

Uriage Cilt Bakım Ürünleri hakkındaki detaylı bilgilere www.dermoeczanem.com dan ulaşabilirsiniz.


Uriage Hyseac Fluide Spf50 Krem (Oil Free)


Uriage Hyseac Fluide Spf50 Krem (Oil Free) 50ml


Uriage Hyseac Fluide Spf50 Krem (Oil Free)
Uriage Hyseac Fluide Spf50 Krem (Oil Free)

Uriage Hyseac Fluide Spf50 Krem (Oil Free) etkili güneş koruma ve yağlı ciltler için kombinasyon uyarlanmış özellikleri birleştirir. Yüksek etkili octocrylene ücretsiz filtreleme karmaşık yüksek-performanslı UVA-UVB koruması .Aşırı sebum ve meyan kökü kalıcı Matlaştırıcı etkisi sayesinde sağlayabilir ve böylece ortaya yeni lekeleri önler. Bu son derece nemlendirici sıvılar mükemmel yağlı cilt kombinasyonu için özel yapışkan olmayan ve non-yağlı dokular sunuyor.
Uriage Markalı Ürünler hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve kullananıcı yorumlarına www.dermoeczanem.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kullanım Şekli:

Güneşte dışarı çıkmadan önce eşit yeterli miktarda uygulayın.
Her iki saatte bir yeniden uygulayınız.


Kaynak :

Uriage Rosaliane Anti-Rougeurs Creme


 Uriage Rosaliane Anti-Rougeurs Creme 40ml


 Uriage Rosaliane Anti-Rougeurs Creme
 Uriage Rosaliane Anti-Rougeurs Creme


Uriage Rosaliane Anti-Rougeurs krem yüzdeki kızarıklık sorunu üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir. Ciltteki gerilme batma ve yanma hissini yatıştırır. Nemlendirici Özelliğiyle Ciltteki Kızarıkların Giderilmesine ve Yenilerin Oluşmasını Önlemeye Yardımcı Our. Cildi Yumuşatarak Yanma Ve Gerginlik Hissini Yatıştırır. Cildin Kızarıklığa Sebep Olabilecek Dış Etkenlere Karşı Korunmasına Yardımcı Olur.


Kaynak:



Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant


Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant 200ml

Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant
Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant

Uriage Cu-Zn Gel Nettoyant Cleansing Gel şiddetli cilt kuruluğu yaşayan, atopik dermatit eğilimi olan ciltlerin günlük temizliğini sağlamaya yardımcı olur. İçeriğindeki Uriage termal su ile cildi nemlendirip yatıştırır. Cu-Zn kombinasyonu sayesinde ciltte antiseptik etki ile İrrite olmuş cildi yatıştırır. Cilt yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturur. Tahriş olmuş cildin hidrolipid tabakasını korur. Fizyolojik pH değerindedir. İnfeksiyon ve irritasyona yatkın alerjik ciltlerde hijyen sağlar. Atopik ciltlerde hijyen sağlar. Sabun, parfüm ve koruyucu madde içermez.
Çok kuru ciltlere özel temizleyici jeldir.


Kullanım Şekli:

Ürünü yüzünüze köpürterek uygulayınız. Yüzünüzü bol su ile iyice durulayınız. Gözle temasından kaçının. Çocuk ve yetişkinlerin kullanması uygundur.


Kaynak:


Uriage Eau Thermale


Uriage Eau Thermale 150ml


Uriage Eau Thermale
Uriage Eau Thermale

Uriage Eau Termal Su doğal içinde bulunan eser element ve zengin minerallerce cildi nemlendirip yatıştırarak cildinizin korunmasına yardımcı olmaktadır. Günlük düzenli olarak kullanımda cildinizin canlılığını ve parlaklığını korumaya destek olur. Tüm cilt tiplerinin kullanması uygundur. Hassas ve tepkili ciltlerin günlük bakımı için ideal bir üründür. 
Stres, hava kirliliği ve makyajınızı desteleyici bir tonik olarak kullanabilirsiniz.Cildinizi nemlendirir ve yumuşatırMineral tuzlar ve eser elementleri açısından oldukça zengin bir üründür. Bakteriyolojik olarak temizdir. Hipoallerjeniktir
Filmojeniktir. Serbest radikallere karşı cildinizi korur. Ürünün 
özellikleri dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır. 


Kullanım Şekli:

Ürünü gözünüzü kapatarak yüzünüze püskürtünüz. Çocuk ve yetişkinlerin kullanması uygundur.





Uriage Creme Mains 50ml


Uriage Creme Mains 50ml

Uriage Creme Mains
Uriage Creme Mains 50ml

Uriage Hand Cream Creme Mains Kuru Ve Hasar Görmüş Eller İçin Krem Hava ve iklim koşullarının, kimyasalların neden olduğu hasarları önlemeye yardımcı olarak, cildinizi korur, besler ve onarır.

Ellerinizin kurumasını ve çatlamasını önler. Esnek ve pamuksu bir cilt dokusu oluşmasına yardımcı olur. Yumuşak ve kolay uygulanabilen yapısı ile günlük uygulanabilecek mükemmel bir el bakım kremidir. Paraben içermez.

Uriage El Kremi, Uriage Hand Cream, Uriage Creme Mains  ve Uriage Cilt Bakım Ürünlerini indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online Sağlık , Güzellik , sitesi olan www.dermoeczanem.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.


Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream


Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream 50ml


Uriage krem
Uriage Bariesun Güneş Kremi

Toleranssız bir cilt için Sağlıklı bronzluk görünüm ve koruma.

Özellikler

  Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream Uriage Termal Su, BARIÉSUN Altın ve Doğal Renkli kremi SPF50 ile zenginleştirilmiştir + UVA-UVB ışınlarına, yoğun nemlendirme ve uzun ömürlü anti-serbest radikal koruması karşı yüksek koruma sağlar. Koruyucu renkli Suncare güneş kendi cilt maruz ancak tan veya kimin acil, doğal görünümlü, hatta altın bronzluk istiyorum bakmak istemiyorum isteyenler için idealdir.
3-in-1 Suncare Krem koruyucu renkli ve nemlendirici etkilidir. Kolay uygulanır. Işık, sıvı, yağsız doku. Su ve ter geçirmez.

Kullanım Şekli:

Güneşe çıkmadan önce, cömert, hatta miktarda uygulayın. Sık sık su veya fiziksel egzersiz sonra çıkıp, özellikle her zaman tekrarlayın. Narin kumaşlar ile temasından kaçının.

Uriage Bariesun Altın ve Doğal Renkli Güneş Koruyucu Krem SPF50+  ve Uriage Cilt Bakım Ürünlerini indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online Sağlık , Güzellik ,dermoeczanem.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Uriage Bariesun Güneş Bakım Ürünleri hakkındaki detaylı bilgilere dermoeczanem.com dan ulaşabilir  ürün fiyatlarını özelliklerini, kullanıcı yorumlarını inceleyebilir, Uriage Ürünlerini buradan en uygun indirimli fiyatlarla  online olarak www.dermoeczanem.com adresinden satın alabilirsiniz. 

Kaynak:   http://www.dermoeczanem.com/?urun-4946-Uriage-Bariesun-Spf50-Tinted-Cream-50ml.html






I Image Skincare Ageless Total Resurfacing Masque


I Image Skincare Ageless Total Resurfacing Masque 60ml



I Image Skincare Ageless Total Resurfacing Masque
I Image Skincare Ageless Total Resurfacing Masque

I Image Skincare Ageless Total Resurfacing Masque Arındırıcı glikolik ve salisilik asit karışımı ile ölü hücreleri atarak cildin yenilenmesini sağlar. Cildinize parlaklık veren karışım kahverengi lekelerin azalmasını da oldukça etkilidir. Evinizde kendiniz rahatça kullanabileceğiniz bir peelingdir. Işıldayan bir cilt için haftada 1-3 kez uygulayabilirsiniz. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Makine ile kullanabilinir ve estetisyenler buharda kullanmayı tavsiye ediyor.



Yararları:

Mikrokristaller ile cildinizin ölü yüzeyini atarak fazla yağlanmayı önler ve cilt tonunu düzenler.
Cildinize parlaklık kazandırır.
Cildin daha fazla dökülmesi için Image temizleyicilerle karıştırılarak çok işlevli hale getirebilirsiniz.
Paraben içermez.


Kullanım Şekli:


Yüz, boyun ve ellerinizi temizledikten sonra ince bir katman olarak uygulayın. 5  dakika kadar cildinize bırakın. 1 dakika boyunca masaj yapın ve soğuk suyla durulayın. Gece cildinizdeki lekelerin tedavisinde de kullanılabilir. Haftada 1 ve ya 3 kez uygulayabilirsiniz.


Kaynak:


I Image Skincare Ageless Total Facial Cleanser


I Image Skincare Ageless Total Facial Cleanser 180ml


I Image Skincare Ageless Total Facial Cleanser
I Image Skincare Ageless Total Facial Cleanser



I Image skincare angeless total facial cleanser ürünü makyaj ve yüzünüzdeki yağı temizlemek için kullanabileceğiniz köpük temizleyicidir. Cildinizin PH dengesini sağlar ve bir tonik kullanma gereksinimini ortadan kaldırır. Hafif Glikolik Asit karışımı pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarmak için peeling etkisi bırakır. Tüm cilt tipleri için ideal bir üründür.


Kullanım Şekli:

Elinize aldığınız az miktarda ürünü nemli yüzünüze uygulayınız.
Yüzünüze yaklaşık 60 saniye boyunca masaj yapınız.
Daha sonra soğuk su ile iyice durulayınız.



İçindekiler :

Su, Amonyum Loril Eter Sülfat, Glikolik Asit, Oleifera(Yeşil Çay) Yaprak Özü, amonyum Glikolat, Cocamidopropy Betain, Gliserin, Sitrik Asit, Disodyum Cocaamphodiasetat, Glikol Distearat, Peg-7 GliserilL Cocate, Peg-120 Metil Gluloz Dioleat, Dimetil Loramin Oleat, Fenoksietanol, Mentol



12 Mart 2013 Salı

Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan


Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan


Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan
Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan

Amino Acid Complex, Biotinyl-GHK ve BIOCOMPLEX B11 aktifleri içeren Genesis Teknolojisi sayesinde saç dökülmesine engel olur, düzenli kullanımda saç foliküllerinin güçlenmesini sağlarak saç oluşumunu destekler. Yapılan klinik araştırmalar sonucunda Bioxcin Genesis Şampuan’ın saç dökülmesine karşı özel olarak etki gösterdiği kanıtlanmıştır.
Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan
Bioxcin Genesis 3 Al 2 Öde Yağlı Saçlar İçin Şampuan ile saçlarınız daha sağlıklı daha güçlü


Bioxcin Genesis Şampuan:

*Saç köklerine nüfuz ederek saçları güçlendirir.
*Amino asitler ve Biotinyl-GHK içeren güçlendirilmiş yeni formülü ile        saçların sağlık ve direncini artırır.
*Etkinliği ve güvenirliliği, yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır
*Bitkisel kaynaklıdır, henhangi bir yan etki oluşturmadığı klinik testlerle kanıtlanmıştır
*RenklendiriciParabenMineral Oil, Phenoxyethanol ve Silikon içermez.



Kaynak: http://www.bioxcin.name.tr

7 Mart 2013 Perşembe

Bioderma Ürünleri


BIODERMA ÜRÜNLERİ






Bioderma Dermokozmetik ürünleri, ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmakla beraber, Avrupa ve bir çok başka batı ülkesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren oldukça köklü bir firmadır. Bioderma Dermatoloji Laboratuarı  20 yılı aşan bilimsel ve teknolojik birikimi ile sağlık çalışanlarına ve özellikle dermatoloji uzmanlarına , medikal dermatoloji alanında reçete edebilecekleri cilt , saç ve vücut bakım ürünleri geliştiriyor ve üretiyor.

Bioderma geçici ve yüzeysel çözüm girişimlerinin bir çok cilt sorununda  iyileştirici ve yardımcı bakım sağlamakta çok yetersiz kaldığı bilinci ile yola çıkmıştır. Bu nedenle her bir cilt problemini ve bizzat cilt tipini çok iyi inceleyen Bioderma, her cilt tipi ve her cilt problemi için spesifik ürünler üretmeyi ilke haline getirmiştir.  Bu doğrultuda, sektörde en geniş ürün çeşitliliğine sahip markalardan biri olmanın haklı gururunu taşıyan marka, Türkiye’de yaklaşık 13oo Eczane ile tüketiciye ulaşmaktadır.

Dermatolojik tedavi destek ürünlerinin yanı sıra, sağlıklı ciltlerin de günlük bakım ve korumaya ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir. Bu bilinçle yolan çıkan firma, güneş koruma ürünleri, bakım ürünleri, hijyen ürünleri ve çeşitli cilt bakım ürünleri de üretmektedir.

Bioderma Araştırma Laboratuarı

Yüksek nitelikli bilim adamları ve saygın bir operasyon ekibi  tarafından yönetilen bilimsel çalışmalar , INSERN yani  “Institut National de la Sante la Reccherce Medicale” yani  “Fransız Ulusal Sağlık Enstitüsü ve Tıp araştırmaları kurumu”  , CNRS “Centre Nationel de la Recherche Scientifique  yani “Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi”  ekipleri ile ortak çalışmalar ve yeni projeler yürütmektedirler.  Bu çalışmalar sayısız ürün gelişime hayat veren değerli akademik eserlere dönüşmüştür.  Bunlardan  bazıları :

·         Deterjan içermeyen ilk şampuan Node Fluid,

·          İlk cilt temizleme suyu olan Sensibio H2O ve Sebium  H2O misel sularıdır.

·         Güneş ışınlarına karşı uzun dönemli koruma sağlayan ilk bio-aktif içerikli güneş filtreleri Photoderm güneş koruma ürünleri  ,

·         sebum kalitesini yükselterek akne tedavisine destek olan ilk ürün olan Sebium Akn ve

·         Cilt kızarıklığının temel etkenleri üzerine etki gösteren Sensibio Ar ve Rosactiv formülüdür.



Bioderma Gelişimi ve yenilikçiliği bir yönetim tarzı olarak belirlemesi sayesinde sağlık personelini , eczacıları, ve doktorları birer bilgi kaynağı  ve proje ortağı olarak görür. Tüketicileri dinlemek ve onların sorun ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak gelişimin ve başarının en önemli unsurlarından birisidir. Cilt bakımı , dermatolojk çözümler ve sağlıklı güzellik alanında liderlik Bioderma markasının hedefidir.



Bioderma Markasının  başarı kriteri karlılık değil, toplum sağlığına ve dermatoloji bilimine katkı sağlamaktır.

Ülkemizde ve genel olarak tüm dünyada Eczaneler bir ticari işletme olmanın ötesinde halkın en çok müracaat ettiği ve ilk planda danışman olarak gördüğü en güvenilir meslek dallarından birisi konumundadır. Bu durumun bilinci ile hareket eden Bioderma , eczacılarla ve eczane çalışanları ile güvene dayalı bir iş birliği içerisinde çalışır. Eczacı ve eczane teknisyenleri Bioderma ürünleri konusunda yeterli donanım ve bilgiye sahiptirler. Firma güvencesi sayesinde her türlü sorun ve şikayette doğrudan yetkilidirler ve tüketici ile en yakın temas halinde olan partner olarak görülürler.
Bioderma ürünlerine bu sayfamızdan ulaşabilir ve dilediğiniz bioderma ürünlerini  en uygun fiyat ve taksit avantajı ile online satın alabilirsiniz. Dermoeczanem.com  yetkili online eczane satış noktasıdır. 

Bioderma ürünler 4 ana grupta toplanabilirler:


1.      Yağlanmaya ve akneye eğilimli ciltler için ürünler : Bioderma Sebium Serisi kremler, yıkama jelleri ve Sebium H20 miceller solusyon, Photoderm Mat serisi güneş koruyucular. Sebium Global krem ve Pore refiner gözenek düzenleyici ürünler gibi.
2.      Hassas ciltler için ürünler : Sensibio Serisi, Sensibio kremler, Maskeler , Sensibio H2O temizleme suyu, Sensibio DS foaming jel temizleme ürünü. DS krem, Sensibio Göz çevresi kremi gibi ürünler.
3.      Nemsiz Ciltler için ürünler: Bioderma Hydrabio serisi ürünler, Hydarbio nemlendirici kremler, Hydabio nemlendirici göz çevresi bakımı , maskeler ve temizleme ürünleri, hassas ciltler için güneş koruma ürünleri gibi.
4.      Atopik ciltler ve hassas cilt problemleri için kullanılan Bioderma Atoderm serisi ürünler, vücut yıkama ürünleri , vücut nemlendiricileri ve bakım ürünleri
5.      Saç bakım ürünleri, kepek problemi için şampuanlar, yatıştırıcı şampuanlar, Node deterjan içermeyen şampuanlar, yağlı ciltler ve sebore problemi için özel şampuanlar
6.      Bioderma Photoderm Güneş ürünleri

En çok satılan Bioderma Ürünleri :

Bioderma Sebium Akn Krem ,  Bioderma Sebium Global, Bioderma Sebium Foaming , Bioderma Sensibio H2O, Bioderma Sensibio AR krem, Bioderma Sensibio Maske, Bioderma Matricium Serum , Bioderma Senibio Göz çevresi kremi


Kaynak:www.dermoeczanem.com

1 Mart 2013 Cuma

Hamilton Family Spf30


Hamilton Family Spf30+ Güneş Koruyucu Sprey 100ml


Hamilton Family Spf30
Hamilton Family Spf30
Hamilton Oil Free Sprey Spf30+ cildi güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin bir şekilde koruma sağlar. Sprey formuile kolay kullanım sağlar. Ciltte parlak ve rahatsız edici his bırakmaz. Cildi yağlı ve akneye meyilli bireylerin kullanımına yönelik hazırlanmıştır. Porları tıkamayacağı için akneye ve 
komedona neden olmaz. Ayrıca tüm vücut için de kolay kullanıım sayesinde uygundur.Makyaj üzerine kullanım için uygundur. Hafif sprey formu özellikle yağlı ve akneye meyilli ciltler için güvenli kullanım sağlamaktadır. Non-aknejenik ve non-komedojeniktir. Tüm yüz ve vücuda uygulanabilir.
Ayrıca kolay kullanım sayesinde uygundur.4 saat dayanıklı formülü ile deniz aktiviteleri sırasında da etkin koruma sağlar.4 saat boyunca suya temas sonrasında SPF 30'un üzerinde koruma sağlar.







Kullanım:


Kullanmadan önce çalkalayınız.
Güneşe çıkmadan 15 dk önce temiz cilde uygulayınız.
Ürünü yeterli miktarda uygulayınız.
Etkin koruma için her 4 saatte bir tekrarlayınız.

Asla ürünün fazlasını silmeyiniz.


Kaynak:



Hamilton Everyday Face Spf30


Hamilton Everyday Face Spf30+ Yüz için Güneş Koruyucu Krem 75gr


Hamilton Everyday Face Spf30
Hamilton Everyday Face Spf30

Hamilton Mat yüz kremi spf30 günlük olarak hafif renkli bir kapatıcı hem de etkin bir güneş koruyucu olarak kullanılabilir. Matt finish özelliği ile cildinize parlak bir görünüm kazandırmaz ve cildiniz üzerinde parlak bir etki bırakmaz. Mat görünüm nedeni ile makyaj için mükemmel bir zemin sağlar. Ürünü uygulandıktan sonra üzerine makyaj yapabilrsiniz. Makyajınız için mükemmel bir taban hazırlar, cildinizi nemlendirir.Yağlı ve akneye meyilli ciltler için uygundur.Saatler geçmesine rağmen ne burunda ne çenede yağlanma oluyor. Sabah kullandıktan sonra üzerinden pudrayla geçmesem de durum böyle. Nem sağlar ve yağlı bir his bırakmaz. Her gün güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin biçimde korur. Erkeklerin kullanabileceği bir yapısı bulunmaktadır.  Parfüm içermez. Oil free formunda olduğundan dolayı ,non-komodejenik ve non-aknejeniktir. 







Kullanım:


Güneşe çıkmadan 15 dk önce temiz cilt yüzeyine uygulayınız.
Etkin koruma için yeterli miktarda uygulayınız.
Ürünü kullandığınız bölgeye eşit miktarda yayınız.
Boyun, ense ve kulak bölgesini ihmal etmeyiniz.
Yüz bölgesi için bir çay kaşığı dolusu Hamilton Güneş Koruyucu yeterli olmaktadır. 


Kaynak:

Hamilton Sensitive Spf50


Hamilton Sensitive Spf50+ Güneş Koruyucu Losyon 125ml


Hamilton Sensitive Spf50
Hamilton Sensitive Spf50
Hamilton hassas cilt losyonu Spf50 hassas cilt tipine sahip kişileri güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin biçimde korur. Losyon formülü ile özellikle yüz ve boyun bölgesinin yanı sıra tüm vücudun korunmasında rahat uygulama ve kullanım sağlar. Günlük yaşamda da yeterince güneş maruziyeti yaşadığımız için açık güneşe çıkılacağı her zaman güneş sonrası krem kullanılmalıdır. Cilt tipimize göre değişmekle beraber en az 15 SPF ürünleri kullanmamız gerekir. Açık renk ve kolay yanabilen ciltler için minimum 30 spf li ürünler seçilmelidir. Çocuklarda cilt tipinebakılmaksızın yüksek faktörlü ürünler kullanılmalıdır. 4 saat suya dayanıklı formülü ile 4 saat boyunca suya temas sonrasında dahi SPF 30'un üzerinde koruma sağlar. Ciltte yağlı his bırakmaz. Komedon ve akneye neden olmaz. Her gün güvenle kullanılabilecek bir üründür. PABA, oxybenzone, paraben içermez. Yüz ve vücut için kullanılabilir.




Kullanım:


Uygulamadan önce çalkalayınız.
Güneşe çıkmadan 15 dk önce temiz cilde uygulayınız.
Etkin koruma için yeterli miktarda uygulanmalıdır.
Güneş koruyucu sürüldüğü bölgeye eşit miktarda yayılmalıdır.
Deniz, havuz, sonrası kurulanmada ürün tekrar sürülmelidir. 


UV Filtreleri :


Titanium dioxide, Zinc oxide


Kaynak:


Hamilton Sportblock Spf70


Hamilton Sportblock Spf70 125ml

Hamilton Sportblock Spf70
Hamilton Sportblock Spf70 

Hamilton Sportblock Spf70güneş koruyucu güneşe fazla maruz kalındığında ortaya çıkan güneş yanığı ve güneş çarpmasını önler. Bebekler ve yaşlılar güneşten çok kısa sürede etkilenirler. Hamilton Sportblock Spf70 Özellikle sporcular ve dış mekanlarda aktiviteler için geliştirilmiştir.Tere ve suya formülü bu aktiviteler sırasında kullanım kolaylığı sağlar. Ter ile göze kaçmaz. Güneşin UVA ve UVB ışınlarından etkin biçimde cildi korur. Normal ciltlere uygun her gün kullanılabilecek bir ürünüdür. Dermatologlar tarafından allerji testi yapılmıştır. Cildin etkin biçimde güneşten korunması için formüle edilmiş bir güneş koruyucudur.Yağsız ve kolay kullanım içeren formu ile cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Yüz için kullanılabileceği gibi ve vücut için de kullanılabilir.





Kullanım Şekli:



Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.
Güneşe çıkmadan 15 dk önce temiz cilde eşit biçimde uygulayınız.

Gün içinde 3 - 4 saatte bir yinelenmesi önerilir.
Etkili koruma sağlamak için yeterli miktarda ürün kullanınız.
Ürünü kullandığınız bölgeye eşit miktarda yayınız.




UV Filtreleri :


4-methylbenzlidene camphor, Butyl methoxydibenzoylmethan, Titanium dioxide


Kaynak :