13 Mayıs 2015 Çarşamba

GÖZLERİ BÜYÜK GÖSTERMEK İÇİN İPUÇLARI

Gümüş tonları ve ışıltıları deneyin: Gözlerinizin iç köşelerine hafif yansımalı parlak bir far uygulayın. Gümüş ışıltılı krem ya da toz farı gözlerinizin iç köşelerine hafif dokunuşlarla uygulayın.
Mavi rengi kullanmayı ihmal etmeyin: Kirpik diplerinden göz kenarlarına doğru koyu renklerle yapılan makyaj, gözlerdeki beyazlıkların olduğundan daha beyaz ve parlak görünmesini sağlar. Bu yöntemi koyu mavi tonlarında eyeliner kullanarak uygulayın.
Bej far kullanmayı deneyin: Renkli far kullanmadan gözlerinizi büyük göstermek istiyorsanız, renksiz zemin farı ya da kusurları gizlemek için kapatıcı kullanabilirsiniz. Alt kısma gözlerinizin yarısına kadar kalem çekin, iç köşelere kadar kalemi uygulamayın. Yumuşak bir görünüm için göz kaleminizi pamukla hafifçe silin, bunu yaparken maskaranıza zarar vermemeye dikkat edin.

Maskara hileleri yapın: Göz kapağınıza altın ışıltısı veren krem far sürdükten sonra bronz renklerdeki göz kalemini üst ve alt kirpiklerinizin dibine uygulayın. Siyah maskara uyguladıktan sonra gözleriniz ne renkse aynı renkte maskarayı sadece kirpik uçlarınıza sürün. Gözlerinizi daha büyük gösterebilmek için kirpiklerinizin daha dolgun ve kıvrık olması çok önemli.
Bunun için kirpiklerinize hacim veren ve daha kıvrık gösteren maskaralar uygulayın.
Pastel tonlarla tanışın: Hafif pastel ve parlak tonlar gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlar.

Renk geçişlerini deneyin: Gözlerinizde kusursuz bir gölge etkisi yaratmak istiyorsanız, göz kenarlarınıza koyu tonları ve göz kapaklarınıza açık tonları uygulayın. Bu yöntemle göz kapaklarınızın geniş görünmesini sağlayarak, daha çekici ve büyük gözlere sahip olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder