14 Mayıs 2015 Perşembe

Replexion Anti-Wrinkle Cream


Replexion kırışıklık giderici krem ve çok daha fazlasıdır. Replexion, etkisi kanıtlanmış aktif maddeleri ve güçlü formülü ile, en son bilimsel araştırmaların yarattığı modern bir üründür. Replexion, içeriğindeki etkili peptid formülü ile cilt hücrelerinizin hayati ihtiyacı olan besinleri sağlar. Kırışıklıkların azalmasına, cildin sıkılaşmasına, onarımına, kolajen kaybının önlemesine ve Güneş ışınlarından(UVA/UVB) korumaya yardım eder. Replexion; hücreler için hayati önem taşıyan besinleri sağlayarak hücrelerin yenilenmesine ve gençleşmesine çok güçlü bir destek sağlar.
Bu sayede cildimizin tüm eksiklerini bir kremle sağlamış oluyoruz.
Replexion Kırışıklık Giderici Kremini kullanımının ardından daha genç, sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olursunuz. Yüzünüzden, yılların sebep olduğu kırışıklıkların kaybolduğunu birkaç hafta içinde göreceksiniz!

Replexion "çığır açan kırışıklık giderici" olarak tanımlanmaktadır. Mikroemülsiyon formulü Replexion'ı diğer ürünlerden ayırıcı üstünlüğüdür.



Replexion Anti-Wrinkle Cream,  tüm yüz ve boyun bölgesi için ‘tek krem kullanma avantajı sayesinde pratik ve etkili bir çözüm sunmaktadır.

Gelişmiş formülünde  4 adet Peptide, Hyaluronik Asit, Retinyl Palmitate  shea butter, aloea vera, çeşitli botanikal (bitkisel) ekstreler içeren pratik etkili günlük  Kırışıklık azaltıcı  (Anti-Wrinkle) kremdir…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder