6 Ağustos 2015 Perşembe

Caudalie Mineral Tinted Moisturizer 30ml


“Eşitler, sağlıklı bir cilt tonu kazandırır.”
Cilde anında nemlendirici etki sağlamakla birlikte doğal rengini eşitlemede yardımcı olur.
Sürdüğünüz anda cildinizi nemlendirirken, nem dengenizi korur.
Cildinize mat bir bitiriş için uygundur. Tüm cilt tipleri için uygun olan Caudalie Mineral
Tinted Moisturizer, Tek başına ya da günlük nemlendirici olarakta kullanılabilir. Renkli özelliği ile cildinize katmanlık hissi vermeden cilt renginizi eşitler ve kızarık bir görünümün oluşmasını engeller. Koyu ten ve Açık ten olarak 2 farkı ton seçeneği vardır.

Başlıca aktif içerikler: Antioksidan üzüm çekirdeği polifenolleri & Hiyalüronik asit

Caudali markası mümkün olduğunca doğal ve çevre dostu aktif içerikler seçiyor ve gelecekte formüllerinde kullanmak üzere yeni doğa dostu içerikler aramaktadırlar.

Ürün İçerik Bileşimi:

Hiyalüronik asit & Antioksidan Polifenoller
Qua (Water), Glycerın*, Cyclopentasıloxane, Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dımethıcone Peg-7 Phosphate, Squalane*, Glyceryl Stearate Se*, Cetearyl Alcohol*, Ceteareth-20*, Butyrospermum Parkıı (Shea) Butter Extract*, Tocopheryl Acetate*, Sodıum Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyısobutene, Parfum (Fragrance), Sılıca, Caprylyl Glycol, Palmıtoyl Grape Seed Extract*, Potassıum Sorbate, Xanthan Gum, Phospholıpıds*, Polyglyceryl-10 Stearate*, Helıanthusannuus(Sunflower) Seedoıl*, Isopropyl Tıtanıum Trıısostearate, Carbomer, Sodıum Hydroxıde, Hyaluronıc Acıd, Sodıum Phytate*, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol*, Benzyl Salıcylate, Hydroxycıtronellal, Lınalool, Butylphenyl Methylpropıonal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder