11 Ağustos 2015 Salı

Saç Dökülmesine Karşı Farmona.


Saç dökülmesi genellikle erkeklerin bir problemi olarak algılanır. Oysa şöyle bir çevremize baktığımızda pek çok kadının da saç dökülmesinden şikâyet ettiğini görebiliriz. Kadınlarda saç dökülmesi hormonlarla, beslenmeyle ya da mevsim geçişleriyle ilgili olabilir.
Saç dökülmesinin önüne geçmek için ilk olarak saçların neden döküldüğüne dair doğru sebebi tespit etmek ve ana sorunun çözümüne odaklanmak en doğrusudur.
Saç dökülmesinin başlıca nedenleri şunlardır:


·         Beslenme Yetersizlikleri
·         Hormonal Dengesizlik

·         Doğum Kontrol Hapları
·         Yoğun Stres
·         Zehirli Kimyasallar İçeren Saç Ürünleri
·         Aşırı Kilo Kaybı ve Şok Diyetler
·         Sıkı Saç Şekilleri
·         Çeşitli Hastalıklar veya Tedavi Yöntemleri
·         Yaşlanma
·         Aşırı A vitamini
·         Erkek tipi kellik
·         Duygusal stres
·         B vitamini eksikliği

Bu nedenler saçlarımızın dökülmesine etkendir.

Farmona Med saçınız için özel aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş içerikle oluşturulmuştur bu sayede saçınıza istediği bakımı yaparak zayıflamış ve dökülen saçlarınızın kırılıp dökülmesine engellemeye yardımcı olur. Farmona Med Anti Hair Loss Şhampoo mükemmel bir şekilde saçları besler, saçınızın canlılığını ve sağlıklı görünümünü verir.  Saç köklerini güçlendirir ve uzamasını doğal bir şekilde hızlandırır. Kafa derisini oksijenle besler, saçları nemlendirir. Saçları kalınlaştırıp daha hacimli görünmesini sağlar. Erkek ve bayanlara özel olarak ayrı olarak tasarlanmıştır. Farmona markası içerisinde görebilirsiniz.
Farmona markasının diğer ürünlerini incelemek için tıklayınız...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder