9 Haziran 2015 Salı

Anna Gaspi Vitamin C Ampul




Anna Gaspi Vitamin C Ampul, tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş leke karşıtı bakım ürünüdür. Cilt tarafından kolay emilerek cilde hızlı bir şekilde nüfuz eder. Eşsiz formüle sahip bu çift işlevli ampul ürün, daha temiz ve saf bir cilt için cilde mükemmel bir bakım sunar.
Cilde nüfuz etmesi güç olan Vitamin C yerine aktif madde olarak kullanılan askorbik asit içermektedir. Böylelikle daha hızlı sonuç almayı sağlar. Ciltte hamilelik, yaşlılık, doğum control hapı kullanımı, güneş gibi farklı sebeplerle oluşmuş lekelerin ve renk düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir. Vitamin C leke giderici, hücre duvarının korunması, hücre yaşlanmasının önlenmesi, cilde nem ve esneklik kazandırılmasında etkililik gösterir. Anna gaspi Vitamin C Ampul, eşsiz bileşimi sayesinde cilt lekelerinin renginin açılmasında  ve cildin berrak ve aydınlık bir görünüm kazanmasında etkili olur. Aynı zamanda cilde pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır.

Kullanım şekli:
Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize üründen yeterli miktarda damlatınız ve yumuşak hareketlerle masaj yaparak emilmesine yardımcı olunuz.


İçerik: Water (Aqua), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Ascorbic Acid, Glycerin, Natto Gum, Betaine, SD Alcohol 40-B, Niacinamide, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Astaxanthin, Biosaccharide Gum-1, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Adenosine, Fragrance(Parfum), Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Tremella fuciformis Sporocarp Extract, Maltosyl Cyclodextrin, Cyclodextrin, Maltose, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Alcohol, Primula Veris Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Japonica Extract, Tocopherol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder