1 Mart 2013 Cuma

Hamilton Güneş Koruyucu Spf 30

Hamilton Güneş Koruyucu Spf 30 Losyon 250ml
Hamilton Güneş Koruyucu Spf 30
Hamilton Güneş Koruyucu Spf 30

Hamilton Güneş Koruyucu Güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin bir şekilde korur.  Güneş koruyucuları konusunda yüksek Avustralya standartlarına uygun olarak, Flinders Üniversitesi ve Hamilton Labaratuvarlarının uzun süren araştırmaları sonucunda geliştirilmiştir. Cildi UV ışınlarının bağışıklık sistemi üzerindeki 
olumsuz etkilerine, erken yaşlandırıcı ve cilde zarar verici ışınlarına karşı en etkin biçimde korur. 4 saat suya dayanıklıdır. 4 saat boyunca suya temas sonrasında bile SPF 30'un üzerinde korumasağlar. Tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği günlük bir üründür. Başlangıç güneş koruma düzeyi SPF 80'dir. Hafif ve yağsız yapısı ile kolay kullanım sunar. Non-aknejenik ve non-komedojeniktir.  Tüm cilt tipleri için kullanılması mümkündür. Ciltte beyaz bir iz bırakmaz.Tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği günlük bir üründür. Özellikle çocuklarınızı güneşten korumaya özen gösteriniz.



Kullanım Şekli:


Güneşe çıkmadan 15-20 dk önce uygulayın
 Maksimum koruma için güneş koruyucuyu 3-4 saatte bir yenileyin.
Tüm güneş koruyucular yeteri miktarda kullanıldıklarında etkin koruyabilirler. 
Bu yüzden ürünü yeterli miktarda uygulayın.
Yüz için bir çay kaşığı dolusu güneş koruyucu yeterli olacaktır.
Boyun, ense ve kulaklar için de yine bir çay kaşığı dolusu güneş koruyucu uygulanmalıdır.
Diğer vücut bölgelerine ise orantılı olarak güneş koruyucu uygulanmalıdır.


UV Filtreleri:





 Octyl methoxy cinnamate, 4-methylbenzlidene camphor, Butyl methoxydibenzoylmethan, Titanium dioxide Avusturalya Güneş Koruyucu Standartlarına göre bir güneş koruyucu SPF30+ üstünde bir değer taşıyamaz. Ürün daha yüksek koruma sağlasa dahi en yüksek SPF 30+ değeri ile etiketlenmesine izin verilir.


Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder