27 Mart 2013 Çarşamba

Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream


Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream 50ml


Uriage krem
Uriage Bariesun Güneş Kremi

Toleranssız bir cilt için Sağlıklı bronzluk görünüm ve koruma.

Özellikler

  Uriage Bariesun Spf50 Tinted Cream Uriage Termal Su, BARIÉSUN Altın ve Doğal Renkli kremi SPF50 ile zenginleştirilmiştir + UVA-UVB ışınlarına, yoğun nemlendirme ve uzun ömürlü anti-serbest radikal koruması karşı yüksek koruma sağlar. Koruyucu renkli Suncare güneş kendi cilt maruz ancak tan veya kimin acil, doğal görünümlü, hatta altın bronzluk istiyorum bakmak istemiyorum isteyenler için idealdir.
3-in-1 Suncare Krem koruyucu renkli ve nemlendirici etkilidir. Kolay uygulanır. Işık, sıvı, yağsız doku. Su ve ter geçirmez.

Kullanım Şekli:

Güneşe çıkmadan önce, cömert, hatta miktarda uygulayın. Sık sık su veya fiziksel egzersiz sonra çıkıp, özellikle her zaman tekrarlayın. Narin kumaşlar ile temasından kaçının.

Uriage Bariesun Altın ve Doğal Renkli Güneş Koruyucu Krem SPF50+  ve Uriage Cilt Bakım Ürünlerini indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online Sağlık , Güzellik ,dermoeczanem.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Uriage Bariesun Güneş Bakım Ürünleri hakkındaki detaylı bilgilere dermoeczanem.com dan ulaşabilir  ürün fiyatlarını özelliklerini, kullanıcı yorumlarını inceleyebilir, Uriage Ürünlerini buradan en uygun indirimli fiyatlarla  online olarak www.dermoeczanem.com adresinden satın alabilirsiniz. 

Kaynak:   http://www.dermoeczanem.com/?urun-4946-Uriage-Bariesun-Spf50-Tinted-Cream-50ml.html






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder