29 Mart 2013 Cuma

Triderma RefinaPore Anti-Age Serum



Triderma RefinaPore Anti-Age Serum 28gr


 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum
 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum

 Triderma RefinaPore Anti-Age Serum Yaşlanma ile birlikte özeneklerin görünümünün belirginleştiği dönemde kullanılabilen bir üründür. Bu krem kıvamındaki serum çok özel içeriği ile ciltte  gözeneklerin görünümünü dengelemekten çok daha fazlasını gerçekleştirir. gün boyunca aşırı yağlanmayı kontrol ederek daha pürüssüz bir cilt oluşturmayı sağlar. Cildinizi yumuşatır ve arındırır. yaşlanma ile birlikte cildinde düzensiz yağlanma gözeneklerde birikim ve genişleme yaşayan ve aynı zamanda anti-aging bir ürün kullanmaya ihtiyacı olan kişilerin kullanması için tavsiye edilir.

Ürün içeriği:

Saf aloe cildi rahatlatır, sakinleştir ve korur.
Ciltten aşırı yağ emer ve gözeneklerin dengelenmesini sağlar.
Hassas ciltlerde dahil tüm ciltler için güvenlidir.
Komeojenik madde içermez.


Kullanım Şekli:

Cilt temizliğinden sonra tüm yüze yada ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanır. Tek başına yada makyajdan önce kullanılır. günde iki kes kullanım gözeneklerin temizlenmesine ve cilt yapısının güçlenmesine yardımcı olarak daha yumuşak bir cilt sağlar. Harici kullanım için uygundur. Göz ile temas ettirmeyiniz.


Kaynak :  http://www.dermoeczanem.com/triderma-refinapore-anti-age-serum-28gr   online satış sitesi. www.dermoeczanem.com 'dur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder